The Animated Series – The Real Sidekicks of New Gotham Special #1 – Aumag The Talks Today

The Talks Today

चलिए खबर फैलाते हैं…

The Animated Series – The Real Sidekicks of New Gotham Special #1 – Aumag
US

The Animated Series – The Real Sidekicks of New Gotham Special #1 – Aumag

The Animated Series – The Real Sidekicks of New Gotham Special #1 – Aumag

Oversigt: Harley Quinn har aldrig været mere populær end lige nu med sit animerede hitshow på HBO Max. DC ser ud til at udnytte den succes ved at sætte hende og hendes medspillere i spidsen Harley Quinn: The Animated Series – The Real Sidekicks of New Gotham Special #1.

Redaktørens note: På grund af denne samlings antologiske karakter vil vi indeholde en synopsis og analyse for hver historie i stedet for at opdele synopsen og analysen. Spoilere bliver helt sikkert afsløret.

Historie #1: “Tawny Talks” af forfatteren Tee Franklin og kunstneren Max Sarin

Synopsis: Tawny og hendes talkshow fungerer som et mellemspil mellem historier, da hun har alle karaktererne som sine gæster.

Analyse: Der er ikke meget her i den første historie Harley Quinn: The Animated Series – The Real Sidekicks of New Gotham Special #1. Tawny har enten karaktererne på for at forhåndsvise den kommende novelle eller som en anmeldelse af, hvad der lige skete.

Historie #2: “Double Date” af forfatteren Tee Franklin og kunstneren ONeil Jones

Synopsis: Vixen fortæller sin kæreste Elle, at hun er nødt til at tage til Gotham City for at reconstruere Batman og vil tage en tur ud af det. Elle sender sms’er til Harley og Poison Ivy, fordi de er venner. De tager ud på en dobbeltdate, og Elle kommenterer på, hvordan det er akavet, at Vixen, som en helt, er ude og nyde et måltid med Harley og Ivy. Elle har et amputeret ben, og det kan nogle gange gøre ondt, så Ivy giver Elle en speciel plante, der hjælper med at håndtere smerten. Den hvide kanin angriber restauranten på udkig efter at stjæle fra de rige lånere. Vixen, Harley og Ivy går i gang. Harley redder en kvinde, der hævder, at den hvide kanin er hendes søster, men forsvinder så, da den hvide kanin forsvinder. Ivy kommenterer, at hun er sikker på, at denne kvinde vil vende tilbage for at hjemsøge dem. Efter at pigerne er gået ud for at få is, spørger Harley, om de har lyst til at komme på en stripklub.

Analyse: Den bedste del af denne historie var forholdet mellem Vixen og Elle. De havde en fantastisk kemi, som er svær at etablere i sådan en novelle. Dobbeltdaten var sjovt at se med Harley og Ivy, og frø er plantet med den hvide kanin til fremtidige historier.

Historie #3: “Identity Crisis” af forfatteren Alexis Quasarano og kunstneren Erica Henderson

Synopsis: Barbara Gordon har en finale, hvor hun skal hacke sig ind på Wayne Securitys hjemmeside, og mens hun gør det, støder hun på en bedrager i et Batgirl-kostume, der forsøger at hacke sig ind i Bruce Waynes bankoplysninger. Babs ifører sig sit Batgirl-kostume (stort set, selvfølgelig) og finder ud af, at det er hendes klassekammerat Noah, der forsøger at hacke sig ind i Bruces filer. Batgirl er i stand til at stoppe Noah og består sin finale, inden tiden løber ud.

Analyse: Ud af alle historierne i denne bog var dette den svageste for mig. I Tawny talkshow-segmentet blev det afsløret, at Noah faktisk er Noah Kuttler aka The Calculator. Batgirl vs Calculator kunne være en sjov rivalisering for fremtiden, men vil vi se det udspille sig i det animerede show? Eller til en fremtidig tegneserie? Hvis ikke, så var denne historie meningsløs.

Historie #4: “Showtime!” af forfatteren Conner Shin og kunstneren Logan Faerber

Synopsis: Clayface flytter til Las Vegas og spiller hovedrollen i et show som hver karakter, men succesen overvælder ham. Hans manager kommer til ham med et tilbud fra en gangster, der vil have ham til at optræde på hans datters Sweet 16, men Clayface nægter. I stedet tager Clayface på en “Clayfaces fridag” i total Ferris Bueller-stil, men pøblen finder ham alligevel. Datteren vil have ham til at være DJ for at gøre ham forlegen, fordi han er blevet en A-listestjerne. Clayface forsøger at flygte, men støder på gangsterens mænd. Heldigvis bliver han reddet af en pige ved navn Annie, som er Clayfaces datter, som han skabte men glemte i et år. Clayface spørger, hvordan hun overlevede, og hun sagde, at hun fandt forskellige måder, indtil hun besluttede sig for at infiltrere en high school. Clayface er imponeret og vil faktisk opdrage hende og være en god far. Annie siger modvilligt, at hun vil tænke over det.

Analyse: Denne historie var et sjovt nik til Batman: The Animated Series episode “Voksende smerter” hvor Robin støder på en fortabt pige ved navn Annie, men twisten er, at hun faktisk er en del af Clayface. Nu er Clayfaces forhold til Annie meget anderledes end den episode, men det var sjovt at se den reference.

Historie #5: “Wild Ride” af forfatteren og kunstneren Jimmy Mosqueda

Synopsis: Dr. Psycho har sin søn, Herman, der bor hos sig, men ved ikke, hvordan han skal komme i kontakt med ham og ser til Joker og King Shark for at få råd (ikke det bedste par at henvende sig til). Mens de er på vej hjem fra baren, angriber en portal dem. De vågner op i et hus og bliver angrebet af en galning med en motorsav. Mens han løber væk fra motorsaven, angriber den samme portal dem. De tre vågner op i en Savoperationsstue. King Shark kommenterer på, hvordan disse scenarier ligner dem i gyserfilm. Psycho sætter det sammen, at Herman har samme evner som hans. Psycho hjælper Herman med at kontrollere sine kræfter, og de ender med at komme hjem og til sidst knyttes sammen som far og søn.

Analyse: Denne version af Dr Psycho er bestemt en dårlig fyr. Han behandler slet ikke folk godt, så det var rart at se ham vinde ved endelig at knytte bånd til sin søn. Al den goodwill, som Psycho indsamlede, blev øjeblikkeligt blæst i Tawny-segmentet, da han behandlede Hermans mor, Giganta, ekstremt dårligt. Giganta og Herman efterlod Psycho hængende på et kamera. Denne historie var unødvendig.

Historie #6: “To jokere” af forfatteren Jamiesen Borak og kunstneren Jon Mikel

Synopsis: Borgmester Joker giver sig selv en nøgle til byen, men bliver advaret af et medlem af hans personale, at Jokeren ringer til ham. Den anden Joker er en ven fra college, der er klædt ud som Joaquin Phoenix-versionen af ​​karakteren. Phoenix Joker siger, at Joker har ændret sig og er blevet blød, og de har en kamp med gigantiske nøgler til byen. Kampen stopper, da de støder på et billede af dem to og Jared Leto Joker, der er død. De stopper deres kampe, og borgmester Joker siger, at han har ændret sig, men stadig er den samme egomaniske klovn, som den anden Joker kender og elsker. Phoenix Joker er en komiker, der ikke er særlig god, så ved talen, borgmester Joker holder, får han Phoenix Joker til at stå op og gasser så alle. De griner for at få Phoenix Joker til at føle sig bedre tilpas med sig selv.

Analyse: Dette var nok min yndlingshistorie Harley Quinn: The Animated Series – The Real Sidekicks of New Gotham Special #1. Det var et sjovt spil på Three Jokers og en god måde at lave sjov med Joaquin Phoenix og Jared Leto-versionerne af Clown Prince of Crime. Denne historie føltes sat på, fordi der ikke var noget Tawny-segment, men jeg tror, ​​det virkede til det bedre.


Redaktørens note: DC Comics forsynede TBU med en kopi af denne tegneserie til anmeldelsesformål. Du kan finde denne tegneserie og hjælpe med at støtte TBU i processen ved at købe dette nummer digitalt på Comixology gennem Amazon eller en fysisk kopi af titlen igennem Ting fra en anden verden.

Samlet score

2,5/5

Jeg er stor fan af den animerede Harley Quinn-serie, men tonen i denne føltes dårlig. Noget af det føltes som fanfiction af serien og manglede showets charme. Nogle vittigheder føltes som voksenhumor for dens skyld, fordi de vidste, at showet hælder mere til et ældre publikum. Dette føltes som en hurtig bog til at udnytte succesen med den animerede serie.

#Animated #Series #Real #Sidekicks #Gotham #Special #Aumag